Milon Cirkel

OP DE WEG NAAR SUCCES ZIJN WIJ BIJ JE

Doelen zijn er om behaald te worden. Net zoals onze Milon Cirkel trainen makkelijk, veilig en effectief maakt zijn we er ook om jou te ondersteunen in je weg naar succes.

We ontwikkelen alles wat je nodig heb. Sluit je aan bij de groep van 2 miljoen mensen die wereldwijd trainen op de Milon Cirkel in meer dan 22 landen en ervaar écht wat we bedoelen met ‘We care about you’.

 

WAAROM MILON CIRKEL?

SNELLER: De hele workout duurt slechts 35 minuten. We helpen leden effectiever trainen, wat betekent dat 6 trainingen per maand genoeg is voor resultaat!

GEVARIEERD: Je spendeert 1 minuut op elk krachttoestel en slechts 4 minuten op de cardio toestellen. Geen tijd om je te vervelen dus. Voor je het weet kan je al doorschuiven naar het volgende toestel!

Alle machines passen zich in een fractie van een seconde aan, aan de individuele gebruiker. Jouw PERSOONLIJKE CHIPKAART of Milon polsband is jouw personal trainer. Geen ingewikkelde trainingsschema’s en geen manuele aanpassingen van toestellen!

Doordat de toestellen zichzelf persoonlijk instellen op jouw lichaam en rekening houden met eventuele blessures train je altijd VEILIG. Altijd de optimale gewichten en bewegingsuitslag. Er is altijd minimaal 1 coach aanwezig in de cirkel om je te begeleiden!

Door het verhogen van de excentrische weerstand word je elke keer opnieuw uitgedaagd en dat zorgt voor 1 ding: OPTIMAAL TRAININGSRESULTAAT!

Maak kennis op de Milon cirkel!

Ervaar sporten op de Milon Cirkel nu zelf. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 


Openingstijden Milon Cirkel 
 

Maandag 08.30-21.00 uur
Dinsdag 08.30-21.00 uur
Woensdag 08.30-21.00 uur
Donderdag 08.30-21.00 uur
Vrijdag 08.30-21.00 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag 09.00-17.00 uur


 

 

Sportschool The Factory Sport & Fun in Rijen is dé plek voor fitness, groepslessen en de Milon Cirkel in Rijen en De Reeshof. Bij The Factory Sport & Fun ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Weten of de The Factory Sport & Fun bij jou past? Doe de lidmaatschapstest.

Contact

The Factory Sport & fun
Ericssonstraat 2E
5121 ML Rijen

0161 232 282