Atletiek bij The Factory Sport & Fun in Rijen

Ben je een atletiek liefhebber, of zou je het wel eens willen proberen? Kom je uit de omgeving van Rijen of De Reeshof? The Factory beschikt over een 160 meter lange atletiekbaan met de mogelijkheid om te hardlopen.

Nadine Broersen (Wereldkampioen Vijfkamp 2014) "Als meerkampster is het belangrijk om allround goed te kunnen trainen. The Factory Sport & Fun biedt mij een compleet aanbod van trainingsmogelijkheden. Dit helpt mij enorm in mijn prestaties en motivatie. Wat een fantastisch sportcomplex en zo dichtbij."

Maak kennis met Atletiek bij The Factory Sport & Fun

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Contact

The Factory Sport & fun
Ericssonstraat 2E
5121 ML Rijen

0161 232282
Pijnvrij en Gezond leven dankzij de Milon Cirkel

Pijnvrij en Gezond leven dankzij de Milon Cirkel

Geplaatst op: 2019-01-22

The Factory zoekt moeten die weer Pijnvrij & Gezond willen leven!

Lees meer Meer nieuws
Milon Afslanken bij The Factory

Milon Afslanken bij The Factory

Geplaatst op: 2018-01-02

Wil jij ook slanker worden op een veilige en vertrouwde  manier? Maak dan nu kennis met de Milon Cirkel bij The Factory! Klik nu voor alle (start) informatie >

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.